Δήμος Σουλίου: Από αύριο ο δεύτερος ψεκασμός για δάκο ελιάς

Δήμος Σουλίου: Από αύριο ο δεύτερος ψεκασμός για δάκο ελιάς

Στα πλαίσια του προγράμματος συλλογικής καταπολέμησης του δάκου της ελιάς έτους 2016, για την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας ,θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος ψεκασμός των ελαιόδεντρων σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Περιοχή: Δ.Δ(ΣΕΒΑΣΤΟ, ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ, ΝΕΟΧΩΡΙ, ΓΚΡΙΚΑ, ΨΑΚΚΑ , ΑΜΠΕΛΙΑ).

Δ.Δ( ΓΑΡΔΙΚΙ, ΓΛΥΚΗ, ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ, ΠΡΟΔΡΟΜΙ,ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΧΟΪΚΑ ,ΧΡΥΣΑΥΓΗ,ΚΑΡΥΩΤΙ).

Ημερομηνία

Τοποθεσία

26/08/2016

ΣΕΒΑΣΤΟ -ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΛΥΚΗ- ΧΟΪΚΑ- ΓΑΡΔΙΚΙ- ΣΚΑΝΔΑΛΟ

27/08/2016

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ -ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ – ΝΕΟΧΩΡΙ- ΓΚΡΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ – ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ- ΠΡΟΔΡΟΜΙ

29/08/2016

ΓΚΡΙΚΑ- ΨΑΚΚΑ-ΑΜΠΕΛΙΑΠΡΟΔΡΟΜΙ -ΧΡΥΣΑΥΓΗ- ΚΑΡΒΟΥΝΑΡΙ-ΚΑΡΥΩΤΙ

 
Παρακαλούνται οι ελαιοπαραγωγοί να έχουν ανοιχτά τα περιφραγμένα ελαιοκτήματα και οι κτηνοτρόφοι ή μελισσοκόμοι να απομακρύνουν τα ζώα ή τα μελισσοσμήνη τους από τα ελαιοκτήματα προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργασίες. Εάν κατά την περίοδο εφαρμογής των ψεκασμών δεν ολοκληρωθεί ή δεν πραγματοποιηθεί ο ψεκασμός για οποιοδήποτε λόγο (π.χ. βροχοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους ή άλλους) τότε θα ολοκληρωθεί την επομένη μέρα.Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2665360151 και 6977520843.Οι ελαιώνες που εντάσσονται πρέπει:!.Να είναι συγκροτημένοι, συνεχόμενοι και αμιγείς,2.Μακριά από κατοικημένες περιοχές.3.Χωρίς την παρεμβολή βιολογικής καλλιέργειας ελαιώνων.

Ο ΑΡΧΙΕΡΓΑΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ                                       Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ

ΚΟΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ                                             ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΣΙΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box