Δήμος Σουλίου: Ανεξαρτοποίηση Αναστασόπουλου με αιχμές για την δήμαρχο. Τι απαντάει η δήμαρχος Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση

Δήμος Σουλίου: Ανεξαρτοποίηση Αναστασόπουλου με αιχμές για την δήμαρχο. Τι απαντάει η δήμαρχος Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση

Ο πρώην αντιδήμαρχος Δάνος Αναστασόπουλος χθες πρωτοκόλλησε την  δήλωση ανεξαρτητοποίησης του από την παράταξη της πλειοψηφίας ΟΡΑΜΑ με την οποία αφήνει αιχμές κατά της δημάρχου Σταυρούλας Μπραΐμη Μπότση. Ο Δάνος Αναστασόπουλος είχε παραιτηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου.

Στην δήλωση του, όπως δημοσίευσε το paramythia – online, αναφέρει εκτός των άλλων:

“Η θητεία μου ως Αντιδημάρχου αλλά και ως δημοτικού συμβούλου στιγματίστηκε από αυταρχικές, εγωιστικές και αναξιοπρεπές λογικές και πρακτικές που χαρακτηρίζουν την κ. Δήμαρχο Σουλίου Μπραίμη Σταυρούλα την οποία εμπιστεύθηκα και την στήριξα, αλλά δυστυχώς διαψεύστηκα παταγωδώς. Η κ Μπραίμη διακατέχεται από αθεράπευτο συγκεντρωτισμό αλαζονεία, αυταρχική διάθεσης συνεχούς και εμμονικής αυτοπροβολής και τσακωμένη με την συλλογικότητα, την τίμια συνεργασία, το σεβασμό των διακριτών θεσμικών ρόλων, υπονομεύοντας και ναρκοθετώντας κάθε πρωτοβουλία των συνεργατών της, παρεμβαίνοντας ωμά και αντιδημοκρατικά χειραγωγώντας το έργο και τους χειρισμούς των ανεξάρτητων θεσμικών οργάνων, επιζητώντας πειθήνια και άβουλα όντα”.

Η δήμαρχος Σουλίου με ανακοίνωση της απαντάει στις αιχμές του πρώην αντιδημάρχου ως εξής:

Είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο να χάνεις από την παράταξη έναν συνεργάτη. Ιδιαίτερα δε δυσάρεστο και απορίας άξιο είναι όταν αυτός κατέχει επί 18 μήνες θεσμική θέση και μάλιστα την ιδιαίτερης βαρύτητας του αναπληρωτή της Δημάρχου.

Επίσης του προτεινόμενου από εμένα και εκλεγμένου για δύο συνεχείς περιόδους μέλους της οικονομικής επιτροπής του Δήμου. Όμως επειδή οι ανάγκες του τόπου και οι προσδοκίες των δημοτών δεν περιμένουν, δεν υπάρχει χρόνος για συναισθηματικές αμφιταλαντεύσεις και πολιτικά πισωγυρίσματα.

Στα πλαίσια της δημοκρατικής, διαφανούς, έντιμης, συλλογικής λειτουργίας η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ  είναι απόλυτα σεβαστή γιατί αυτό άλλωστε είναι η  πεμπτουσία της δημοκρατίας.

Παρά το γεγονός ότι πρώτη φορά μετά την πολυετή μου ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση, συνεργάτης καταφέρεται προσωπικά εναντίον μου, με τόσο απαξιωτικές εκφράσεις τόσο στο πρόσωπο μου όσο και στο θεσμό που εκπροσωπώ σεβόμενη κατ’ ελάχιστο τόσο την αξιοπρέπεια μου όσο και των υπολοίπων συνεργατών και συναδέλφων και μελών της δημοτικής παράταξης:

«Εύχομαι από καρδιάς στον εκλεκτό συνάδελφο, ότι δεν κατάφερε να πετύχει με προτάσεις και δράσεις τόσο ως αντιδήμαρχος, ως μέλος της οικονομικής επιτροπής καθώς και ως μέλος της δημοτικής παράταξης της πλειοψηφίας να το πετύχει ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και τον διαβεβαιώνουμε, ότι θα είμαστε δίπλα του εφόσον οι προτάσεις του συνάδουν με το κοινό συμφέρον του Δήμου και των Δημοτών»

Η Δήμαρχος Σουλίου και επικεφαλής της

Δημοτικής Παράταξης «Συνέχεια με Ορ.Α.Μ.Α»

Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box