Δήμος Πάργας: Κανένα πρόβλημα από την κακοκαιρία

Δήμος Πάργας: Κανένα πρόβλημα από την κακοκαιρία
Δελτίο Τύπου
Καναλάκι, 11-1-2017
Δήμος Πάργας
Σας γνωστοποιούμε ότι ύστερα από τις πρωτοφανείς (για τον δικό μας τόπο )ακραίες καιρικές συνθήκες, με αυξημένες ποσότητες χιονιού αλλά και πάγου,αυτή τη στιγμή όλες οι τοπικές κοινότητες του Δήμου Πάργας είναι προσβάσιμες χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
Από τη πρώτη στιγμή έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών εν μέσω του χιονιού κ του παγετού με το κλείσιμο όλων των σχολικών μονάδων καθώς ταυτόχρονα κινητοποιήθηκαν άμεσα όλες οι υπηρεσίες του Δήμου ώστε να καθαριστούν από το χιόνι όλοι οι αποκλεισμένοι δρόμοι αλλά και όλα τα χωριά!
Το έργο εκχιονισμού των δρόμων συντελέστηκε επί 2 ημέρες με μεγάλη επιτυχία καθώς οι εργάτες και τα μηχανήματα του Δήμου μαζί με το μηχάνημα ρίψης αλατιού, παρά τις αντίξοες συνθήκες,κατάφεραν να καθαρίσουν το χιόνι από όλες τις κοινότητες του Δήμου .

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box