Βοηθήστε μας ώστε να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε με τις κυριότερες ειδήσεις. Κεράστε μας έναν καφέ - κάντε μια δωρεά

Δήμος Πάργας: εγκρίθηκε η ανανέωση των όρων του Βιολογικού Καθαρισμού στην “Βαρκά”

Δήμος Πάργας;: εγκρίθηκε η ανανέωση των όρων του Βιολογικού Καθαρισμού στην “Βαρκά”
Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας κ. Βασίλη Μιχελάκη εγκρίθηκε η τροποποίηση- ανανέωση των περιβαλλοντικών όρων της υπάρχουσας Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (Βιολογικού Καθαρισμού) της Πάργας στη θέση «Βαρκά».
Ο Δήμαρχος Πάργας κ. Αντώνης Νάστας με αφορμή τη εξέλιξη αυτή δήλωσε:
«Με την ανανέωση των περιβαλλοντικών όρων του Βιολογικού Καθαρισμού της Πάργας έληξε μια σοβαρή εκκρεμότητα που υπήρχε από το 2013. Ο Δήμος μας κινήθηκε γρήγορα και αποτελεσματικά για να μη δημιουργηθούν προβλήματα στην λειτουργία της μονάδας.
Είναι σημαντικό ότι οι νέοι περιβαλλοντικοί όροι, που θα ισχύουν για τα επόμενα 10 χρόνια, λαμβάνουν υπόψη και την επέκταση του δικτύου αποχέτευσης σε οικισμούς της Πάργας με βάση το έργο που είναι σε εξέλιξη».

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: