Δήμος Πάργας: Γονείς και μαθητές ζητούν λύση στο πρόβλημα στέγασης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν γονείς και μαθητές, μπροστά από το δημαρχείο του Δήμου Πάργας, ζητώντας άμεση λύση στο ζήτημα της στέγασης.

Οι γονείς και οι μαθητές συγκεντρώθηκαν σήμερα με στόχο να στείλουν ένα καθαρό μήνυμα στην Δημοτική Αρχή, για την ολοκλήρωση των εργασιών που έχουν μείνει «στη μέση».

Όπως καταγγέλλουν στο Fanaripress.gr σε πρόσφατη συνάντηση με τον δήμαρχο Πάργας κ. Ζαχαριά, δόθηκε προφορική δέσμευση ότι στις 15 Οκτωβρίου θα είχαν αποκατασταθεί οι ζημιές και θα είχε ολοκληρωθεί η εγκατάσταση των μαθητών.

Έχουν περάσει σχεδόν 2 μήνες και όχι μόνο δεν έχουν παραδοθεί τα σχολικά κτίρια, αλλά εδώ και 3 εβδομάδες ο εργολάβος και το συνεργείο δεν έχουν εμφανιστεί.

Όπως επισημαίνουν οι γονείς, δήμαρχος και πολιτεία δεν δίνουν ούτε λύσεις ούτε απαντήσεις στο πότε επιτέλους θα είναι έτοιμα τα σχολικά συγκροτήματα.

Μάλιστα οι γονείς και μαθητές, θα έχουν και αύριο Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, ώρα 11.00 συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο, για να απαιτήσουμε άμεσα από τη δημοτική αρχή να δώσει λύση στο κτιριακό ζήτημα που έχει προκύψει.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις,
καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας
τις αναρτήσεις της ημέρας.
Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε
για την ενημέρωση σας!

Holler Box