Δήμος Πάργας: έπεσαν οι υπογραφές για τις πρώην κατασκηνώσεις ΤΥΠΕΤ

Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς και ο εκπρόσωπος της εταιρίας  “BLACK DELTA ENTERTAINMENT SERVICES” Χαράλαμπος Μπαρούτας υπέγραψαν την συμβολαιογραφική πράξη μίσθωσης του ακινήτου στην θέση Κλιμάτι (πρώην κατασκηνώνεις ΤΥΠΕΤ).
Από την σύμβαση ο Δήμος Πάργας θα εισπράττει μίσθωμα  330.000€ κατά έτος, με ποσό που θα ξεπεράσει τα 14 εκ € σε βάθος 40 ετίας. Επιπλέον η επιχείρηση δεσμεύεται να προσλάβει το 50% τουλάχιστον του προσωπικού που θα απασχολεί κατά προτεραιότητα από δημότες της Τοπικής Κοινότητας Λούτσας, καθώς και της Δημοτικής Ενότητας Φαναρίου.
Ολοκληρώθηκε έτσι μια πρωτόγνωρη για την περιοχή συμφωνία, που λόγω του υψηλού μισθώματος απαιτούσε σοβαρά βήματα και ιδιαίτερες νομικές διαδικασίες, ώστε να αντιμετωπιστούν γραφειοκρατικές δυσκολίες και να εξασφαλιστούν με απόλυτη διαφάνεια τα συμφέροντα του Δήμου, κάτι  που αποτέλεσε αδιαπραγμάτευτη θέση της Δημοτικής Αρχής σε όλη την διαδικασία μίσθωσης.
Κύριος γνώμονας είναι ο Δήμος Πάργας να αξιοποιεί κάθε ευκαιρία, να μπορέσει να γίνει οικονομικά αυτόνομος και να ενισχύσει την ανάπτυξη και την απασχόληση στην περιοχή.