Δήμος Ηγουμενίτσας: Απονομή ποδηλάτων σε μαθητές

Δήμος Ηγουμενίτσας: Απονομή ποδηλάτων σε μαθητές

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στην οποία ο Δήμος Ηγουμενίτσας συμμετείχε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2017, πραγματοποιήθηκαν δράσεις που περιελάμβαναν μεταξύ άλλων διαγωνισμό ζωγραφικής και φωτογραφίας.
Ο διαγωνισμός ζωγραφικής αφορούσε ζωγραφιές μαθητών Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας με θέμα: «Ποδήλατο και βάδισμα στη πόλη: οφέλη για μένα και για όλους μας!».
Ο διαγωνισμός φωτογραφίας αφορούσε «Εικόνες της πόλης που εμπεριέχουν το ποδήλατο και τον πεζό. Προωθούν ήπιες μορφές μετακίνησης. Διακωμωδούν ή επιβραβεύουν καθημερινές πρακτικές και ενέργειες. ”Αστείες” ή ”σοβαρές” φωτογραφίες. Καλές πρακτικές ή κακές πρακτικές.» και αναρτήθηκαν στη σελίδα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας Ηγουμενίτσας στο Facebook.
Κατόπιν κλήρωσης, δύο συμμετοχές από το διαγωνισμό ζωγραφικής και μία συμμετοχή από το διαγωνισμό φωτογραφίας, κέρδισαν από ένα ποδήλατο.
Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας προσέφερε δύο ποδήλατα 24 ιντσών και το κατάστημα ποδηλάτων ProBike προσέφερε ένα ποδήλατο 26 ιντσών.
Η απονομή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου από τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλο, τον Α’ Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κ. Ελευθέριο Κώστα και τον εκπρόσωπο του καταστήματος ProBike κ. Πέτρο Ζύλη.
Facebook page: www.facebook.com/mobilityweek.ig/

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: