Δήμος Ηγουμενίτσας: Απολυμάνσεις σε καταυλισμούς Ρομά

Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας στα πλαίσια της προσπάθειας για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού προχώρησε το τελευταίο διάστημα σε σειρά απολυμάνσεων σε δημόσιους χώρους και κτίρια.

Απολυμάνθηκαν επίσης και οι καταυλισμοί Ρομά στις περιοχές Τσιμπουρίκι, Αργυρότοπο και Ν. Σελεύκεια οι κάτοικοι των οποίων ενημερώθηκαν από κλιμάκιο του Βοήθεια στο Σπίτι για την απαγόρευση της κυκλοφορίας, τα μέτρα προστασίας και υγιεινής που οφείλουν να λαμβάνουν καθώς και για τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται κατά τις μετακινήσεις τους. Για τις ανάγκες των οικογενειών στο Τσιμπουρίκι παραχωρήθηκαν από τον Δήμο Ηγουμενίτσας ένα ψυγείο και μία γεννήτρια ρεύματος, ενώ γίνεται κάθε εβδομάδα διανομή δωρεάν τροφίμων στις δεκατρείς οικογένειες (13) που κατοικούν σε όλους τους καταυλισμούς, ώστε να μην μείνει κανείς αβοήθητος. 

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box