Δήμος Αρταίων: σεμινάριο για τον τουρισμό

Σε δράση στήριξης των επαγγελματιών του τουρισμού και της εστίασης, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, προχωρά ο Δήμος Αρταίων διοργανώνοντας ένα κύκλο δωρεάν επιμορφωτικού σεμιναρίου. 

Πιο συγκεκριμένα, με τη συνδρομή της Mact Media Group, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη κύκλος επιμόρφωσης που αφορά:

Α. Επαγγελματίες-επιχειρηματίες

Β. Ιδιοκτήτες και Στελέχη Ξενοδοχείων, Ενοικιαζομένων Δωματίων και Λοιπών Τουριστικών Επιχειρήσεων και Μαζικής Εστίασης

Γ. Επιχειρηματίες- επενδυτές στον τουριστικό κλάδο 

Δ. Εργαζόμενους και στελέχη της αυτοδιοίκησης που ασχολούνται με τη διαχείριση και την λήψη αποφάσεων σε φορείς & οργανισμούς με αντικείμενο τον τουρισμό και τα ξενοδοχεία (για παράδειγμα οργανισμούς τουριστικής προβολής). 

Ε. Ανέργους, άτομα από ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. 

Άμεσα οφέλη 

Η επιμόρφωση και εκπαίδευση πάνω σε θέματα ξενοδοχειακής και επισιτιστικής βιομηχανίας κρίνεται απόλυτα επιβεβλημένη, ιδιαίτερα σε ένα ανθρωποκεντρικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο κλάδο της οικονομίας, όπως είναι ο Τουρισμός.

Με το σεμινάριο, οι ωφελουμένοι αναμένεται να: 

  • Αναπτύξουν και να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους 
  • Αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους μέσω της αυτοβελτίωσης 
  • Αναδειχθεί η σημασία της διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού 
  • Ενισχυθεί  ο ψηφιακός μετασχηματισμός στους συγκεκριμένους κλάδους 

Ώρες και πλατφόρμα υλοποίησης 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου από τις 15:30 έως 17:00 μ.μ μέσω πλατφόρμας Zoom.Θα αναμεταδίδονται επίσης Live στο Facebook και το Youtube της ITNNEWS WebTV ( Facebook: https://www.facebook.com/itnnews.gr/, Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCcOIA7OmEGuB9yMIIknkNPA).

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box