Δήμος Άρτας: Ενημερωτική εκδήλωση στη Φιλοθέη για την προστασία από φαινόμενα παραβατικότητας

Δήμος Άρτας: Ενημερωτική εκδήλωση στη Φιλοθέη για την προστασία από φαινόμενα παραβατικότητας
Ενημερωτική εκδήλωση για την προστασία απο φαινόμενα παραβατικότητας πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα απο το Δήμο Αρταίων και την Ελληνική Αστυνομία στο Πνευματικό Κέντρο Χαλκιάδων. Έγινε ενημέρωση απο αξιωματικούς της ΕΛΑΣ για τους τρόπους προστασίας των πολιτών και των περιουσιών τους απο κλοπές, διαρρήξεις, ληστείες, απάτες, ηλεκτρονικό έγκλημα κ.α, ενώ αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος.
Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης ευχαρίστησε την ΕΛ.ΑΣ. για την αποδοχή της πρόσκλησης από το Δήμο ενώ υπογράμμισε ότι ανάλογες ενημερωτικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν απο το Δήμο Αρταίων και την Ελληνική Αστυνομία σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, «ώστε να ενημερωθούν όλοι οι συμπολίτες μας για τους τρόπους προφύλαξης από τους διαρρήκτες, τους ληστές και τους απατεώνες. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία από τα φαινόμενα εγκληματικότητας και η συνεργασία μας με την ΕΛ.ΑΣ. είναι άριστη» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος, ο οποίος ζήτησε από τους πολίτες να βοηθούν στο έργο της Αστυνομίας, ενώ παράλληλα ζήτησε και περισσότερη αστυνόμευση στα χωριά του Δήμου μας.
Εκ μέρους της Αστυνομίας, εισηγητές ήταν ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάρις Νίκου και ο Διοικητής της Ασφάλειας Θοδωρής Γούσιας, που έδωσαν πολύτιμες συμβουλές στο κοινό και μοίρασαν έντυπο ενημερωτικό υλικό, ενώ τόνισαν ότι η Αστυνομία είναι δίπλα στους πολίτες.
Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων ακόμη οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Βλάχος, Γιώργος Πανέτας, Άννα Κουτρούμπα, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Μιχάλης Κοτσαρίνης, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Χαλκιάδων, Καλαμιάς, Ρόκκα, Αγίου Σπυρίδωνα, ο Προεδρος του Πολιτιστικού Σύλλογου Φιλοθέης Αθανάσιος Ρίζος, ο Ιερέας Χαλκιάδων πατέρας Βασίλειος και η Σοφία Μωραίτη, Προίσταμένη της Πρόνοιας του Δήμου Αρταίων.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: