Δήλωση του Δήμαρχου Ηγουμενίτσας για τον Αναπτυξιακό Νόμο

politikoi b00010Δήλωση του Δήμαρχου Ηγουμενίτσας για τον Αναπτυξιακό Νόμο

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση σχετικά με το υπό διαβούλευση Σχέδιο του Αναπτυξιακού Νόμου:

Με σχετικό έγγραφο που απέστειλα στον Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού σχετικά με το υπό διαβούλευση Σχέδιο Νόμου με τίτλο «Θεσμικό πλαίσιο για τη δημιουργία καθεστώτων Ενισχύσεων Ιδιωτικών Επενδύσεων για την περιφερειακή και οικονομική ανάπτυξη της χώρας» εξέφρασα την ένστασή μου για την μη ένταξη της παράκτιας και πλέον τουριστικής περιοχής του Δήμου μας στις Ειδικές Περιοχές του Αναπτυξιακού Νόμου.


Η μη ένταξη αποτελεί κατάφορη αδικία και τροχοπέδη στην αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας, καθώς στερεί την δυνατότητα επιχορήγησης επιχειρηματικών σχεδίων.

Ειδικότερα δε, σήμερα μέσα στην παρατεταμένη οικονομική κρίση που βιώνουμε, μια τέτοια ενέργεια θα αποτελέσει ισχυρό πλήγμα στην τοπική οικονομία, στον τουρισμό και στην επιχειρηματικότητα στον Δήμο μας.

Ως Δημοτική Αρχή και σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς θα αγωνιστούμε για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box