Γώγος: Δεν ενδίδουμε σε πειρασμούς «δακτυλιδιών», δεχόμαστε πόλεμο από τα πολιτικά τζάκια

Στην ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του ο Νίκος Γώγος άφησε καυστικές αιχμές αναφερόμενος σε πόλεμο από «Κομματάρχες» και «πολιτικά τζάκια» ενώ αναφέρθηκε σε «δακτυλίδια διαδοχής», πολιτική «Προίκα» και πολιτική πατρωνία φωτογραφίζοντας συνυποψήφιους του στην μάχη για την δημαρχία Σουλίου. Αναλυτικά τα σχετικά αποσπάσματα της ανακοίνωσης: 

Δεν επιστρατεύουμε ξαδέρφια, κουμπάρους, ξεχασμένους συγγενείς για να γεμίσουμε το ψηφοδέλτιό μας. Δεν έχουμε καμία συγγένεια με το παλιό και δεν ενδίδουμε σε πειρασμούς δαχτυλιδιών διαδοχής. Δεν αποδεχόμαστε καμία εκλογική «προίκα» και την πολιτική πατρωνία κανενός. Δεχόμαστε πόλεμο γι’ αυτό από «κομματάρχες» και τοπικά πολιτικά τζάκια. 

Η δύναμή μας απορρέει από την αγάπη μας για τον τόπο μας  και τη θέλησή μας για προσφορά και όχι από προσωπικά οφέλη.
Ο Δήμος Σουλίου είναι οι άνθρωποί του, είμαστε όλοι εμείς! Και γι’ αυτό θα δώσουμε αγώνες, ώστε ο δήμος μας να γίνει φορέας προόδου για όλους και όχι για τους λίγους κι εκλεκτούς.
Γι’ αυτό δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να πατήσει στις πλάτες των συμπολιτών μας για ίδιον όφελος, απλά και μόνο για να πετύχει ευνοϊκότερες συνθήκες εργασίας. Να κάνει τα όνειρά του το σκαλοπάτι των πολιτικών του επιδιώξεων.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box