Γόγολος: έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για τον ΟΛΗΓ

Την σύγκλιση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου ζητάει ο Γιάννης Γόγολος με μοναδικό θέμα την επικείμενη πώληση του ΟΛΗΓ. Με δελτίο τύπου ενημερώνει για αυτήν την πρωτοβουλία: 

« Σύγκλιση εκτάκτου Δημοτικού Συμβουλίου με το υπ. αρ. 9310 / 22.07.2020 έγγραφό τους προς τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου, ζητούν οι δημοτικές παρατάξεις  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ & ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ, προκειμένου να γίνει εκτενής ενημέρωση του σώματος, για την επικείμενη πώληση του ΟΛΗγ.»

Αγαπητοί συμπολίτες 

Η προκήρυξη πώλησης του ΟΛΗγ έγινε γνωστή πριν λίγες ημέρες και το περιεχόμενό της αφήνει πολλά ερωτηματικά για την «προίκα» που θα δοθεί στον ιδιώτη αγοραστή και τις περιοχές  που «συνοδεύουν το λιμάνι και τις ανάγκες του».

 Κανείς δεν γνωρίζει με σαφήνεια,  τί αφαιρούν από την πόλη της Ηγουμενίτσας, την Πλαταριά ή τα Σύβοτα.  Στην ουσία, τί θα στερηθεί από τους πολίτες και τον Δήμο για να πριμοδοτηθεί το προϊόν,  δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί από τα «επίσημα χείλη» του Υπουργού, του βουλευτή ή του Δημάρχου, ως όφειλαν να κάνουν. 

Βλέπουμε δημοσιεύματα και φωτογραφίες, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν εξηγούν με σαφήνεια, ποιες είναι οι προθέσεις του Υπουργείου και οι θέσεις – αιτήματα που έχουν διατυπωθεί από τον Δήμαρχο. 

Η χρονική στιγμή είναι κρίσιμη για τον τόπο και την προοπτική του. Η Δημοτική αρχή δεν μπορεί πλέον να ξεφύγει από τις «ράγες της ιδεολογίας της» και δηλώνει ανίκανη να παρέμβει σε άνωθεν εντολές.

Για το λόγο αυτό, σύσσωμη η αντιπολίτευση του Δήμου ζητά εκτεταμένη ενημέρωση  για τα τεκταινόμενα της πώλησης  και το περιεχόμενο των συζητήσεων που έγιναν δύο φορές στην Αθήνα για το θέμα αυτό, από τον Δήμαρχο και τον βουλευτή κ. Γιόγακα.    

Φίλες και φίλοι

Οι υποσχέσεις του Υπουργού αποδείχθηκαν πολφόλυγες   

Τα μνημόνια συνεργασίας με τον ΟΛΗγ  γράφτηκαν, ξαναγράφτηκαν και εν συνεχεία ακυρώθηκαν.

Οι φωτογραφίες με τους υπουργούς και τους βουλευτές είναι για το πολιτικό τους βιογραφικό.  

Τις κορώνες του Δημάρχου για «Casous belli» για το θέμα, αντικατέστησε η προσφιλής του έκφραση « δεν με μέλλει», που είναι το moto του.

Οι πολίτες ζητούν ενημέρωση 

Γιατί  οι πολίτες  έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για το «τί μέλλει γενέσθαι» με το Λιμάνι. Γιατί αφορά την προοπτική του τόπου. 

                                                                 Γιάννης Κ. Γόγολος

                                                               Δημοτικός Σύμβουλος  

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις,
καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας
τις αναρτήσεις της ημέρας.
Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε
για την ενημέρωση σας!

Holler Box