Γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη έπειτα από καταγγελία για ξυλοδαρμό γυναίκας

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, έξω από μία χαρτοπαιχτική λέσχη συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης έπειτα από καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης αρνείται τις κατηγορίες και υπέβαλε, επίσης, μήνυση στη σύντροφό του για ψευδή καταμήνυση.

Εντωμεταξύ το γραφείο του κ. Κούγια εξέδωσε ανακοίνωση που δίνει μια άλλη διάσταση στην υπόθεση:

«Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί τον Θέμη Αδαμαντίδη σε όλες τις νομικές του υποθέσεις. Σήμερα το απόγευμα μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Ο Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν έδινε τα στοιχεία του σπιτιού του και χρησιμοποιεί τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό το λόγο της υπενθύμισης και για κλοπή.

Η συγκεκριμένη κυρία καταζητείται στα όρια του αυτοφώρου για τα ποινικά αδικήματα, τα οποία διέπραξε εις βάρος του που Θέμη Αδαμαντίδη.

Λόγω της απουσίας του κου Κούγια, στο πλευρό του που Αδαμαντίδη βρίσκονται δύο συνεργάτες του γραφείου μας και προσπαθούμε, ώστε με τη συνδρομή του κου Εισαγγελέα να αφεθεί ελεύθερος, για να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη συναυλία, τα εισιτήρια της που έχουν εξαντληθεί».