Γιώργος Κιμούλης: Έκανα αγωγή και μήνυση στη Ζέτα Δούκα

Τη νομική οδό επέλεξε ο Γιώργος Κιμούλης ως απάντηση στη δημόσια εξομολόγηση που έκανε η Ζέτα Δούκα, κατά την οποία των κατηγόρησε  για ψυχολογική και λεκτική βία.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Τρίτης, η Ζέτα Δούκα δήλωσε στο Mega: «Δεν είναι σεξουαλικής φύσεως και θέλω να το τονίσω, είναι ψυχολογική και λεκτική βία. Ήταν πριν από 13-14 χρόνια σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας με ένα πολύ ωραίο έργο, με σπουδαίο καστ. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός ήταν επικεφαλής του θιάσου, ο οποίος είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός».

Ολοένα και σοβαρότερες διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει το θέμα με τις δηλώσεις που έκανε η Ζέτα Δούκα στο Mega, υποστηρίζοντας πως ο Γιώργος Κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε κατά τη διάρκεια συνεργασίας τους στο θέατρο.

Η Ζέτα Δούκα μίλησε για συνεχόμενη ψυχολογική και λεκτική βία που υπέστη εκείνη τη χρονιά από τον γνωστό ηθοποιό.

Κιμούλης: «Όσα είπε είναι απαράδεκτα και ψευδή»

Ο Γιώργος Κιμούλης δίνει την πρώτη του απάντηση για τη Ζέτα Δούκα μέσα από τα «Παραπολιτικά»: «Όσα είπε είναι απαράδεκτα και ψευδή και έχω ήδη κινηθεί νομικά κάνοντας αγωγή και μήνυση».

Η συνέντευξή του θα δημοσιευθεί στην εφημερίδα ON Time την Τετάρτη.

πηγη topontiki.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box