Για 15η συνεχή χρονιά η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Κύπρου

Για 15η συνεχή χρονιά η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Κύπρου
Η Περιφέρεια Ηπείρου, συνεχίζοντας τη στοχευμένη προβολή στην τουριστική αγορά της Κύπρου που έχει ξεκινήσει δυναμικά από το 2004 με ιδιαίτερα θετικά και μετρήσιμα αποτελέσματα, θα συμμετάσχει και φέτος με δικό της περίπτερο στην Διεθνή τουριστική έκθεση ΤΑΞΙΔΙ 2018, η οποία θα

πραγματοποιηθεί από 20 έως 22 Απριλίου στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης Κύπρου στην Λευκωσία.

Στο χώρο του Περιπτέρου θα φιλοξενηθούν Δήμοι, φορείς, επαγγελματίες του τουρισμού, ενώσεις ξενοδόχων κ.α.. Επισημαίνεται ότι ο αριθμός τους κατά το στάδιο των προκρατήσεων, είναι αυξημένος σε σχέση με το παρελθόν, που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στην απευθείας αεροπορική σύνδεση της Ηπείρου με την Κύπρο, μέσω της εταιρείας TUS, διαδικασία που ξεκίνησε το 2016, όταν και έγινε η πρώτη επαφή του Περιφερειάρχη κ. Αλεξ. Καχριμάνη με το Διευθύνοντα Σύμβουλό της, στο πλαίσιο της τότε έκθεσης.

Στο πρόγραμμα προβολής της περιφέρειάς μας, περιλαμβάνονται: παρουσίαση συνολικά του τουριστικού προϊόντος της Ηπείρου, συναντήσεις επιχειρηματιών με τουριστικούς πράκτορες της Κύπρου και άλλες παράλληλες δράσεις.

Οι συνεκθετες που θα παραστούν και θέλουν, καθώς και όσοι δεν δύνανται να παραστούν και επιθυμούν να στείλουν διαφημιστικό υλικό που θα μοιραστεί (φυλλάδια), πρέπει το αργότερο ως τις 5/4/2018 να το αποστείλουν, με δική τους ευθύνη, στα γραφεία της Διεύθυνσης Τουρισμού /Τμήμα Τουρισμού στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου στα Ιωάννινα, γραφεία: 141&/143.

Φιλοξενία και ενημέρωση Κυπρίων τουριστικών
πρακτόρων και δημοσιογράφων

Εκτός της οργανωμένης παρουσίασης της Ηπείρου στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ» της Λευκωσίας, σε εξέλιξη βρίσκονται και άλλες παράλληλες δράσεις προβολής.

Στο πλαίσιο αυτό από 23 μέχρι 26 Μαρτίου, με το συντονισμό της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων, φιλοξενήθηκε και ξεναγήθηκε στην Π.Ε. Ιωαννίνων, 25μελής Κυπριακή αντιπροσωπεία που αποτελούνταν από δημοσιογράφους και tour operators.
Η αποστολή επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον οποίο και ευχαρίστησε για τη συνδρομή της Περιφέρειας για την πραγματοποίηση του Fam Trip, ενώ κατά τη διάρκεια της συζήτησης συνεκτιμήθηκε ως ιδιαίτερα θετική η διαρκής προβολή της Ηπείρου στην τουριστική αγορά της Κύπρου, η οποία αναμένεται να έχει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα τα επόμενα χρόνια.
Την Κυριακή 25 Μαρτίου σε κεντρικό ξενοδοχείο των Ιωαννίνων, από την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας κ. Ιουλία Μαρκούλα έγινε παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της Ηπείρου, με έμφαση στις δυνατότητες εξεύρεσης συνεργασιών που να καλύπτουν τα ενδιαφέροντα και για τις τέσσερις εποχές του χρόνου κ.α.. Παρουσίαση της πόλης των Ιωαννίνων, έγινε από τον εκπρόσωπο του Δήμου κ. Στ. Ζέρβα.

Χαιρετισμούς απηύθυναν: ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ιωαννίνων κ. Νίκος Γκόλας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Ιωάννης Μήτσης, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων κ. Σαμ Κουδούνης, ο Διευθυντής του ΕΟΤ Κύπρου κ. Θεόδωρος Θαλασσινός, η Διευθύντρια Μάρκετινγκ του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού κ. Σοφία Χαράμπους και ο Διευθυντής Πωλήσεων της TUS κ. Σταύρος Κυπριανού.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, έγιναν και συναντήσεις επιχειρηματιών με τους Κύπριους συναδέλφους τους , με σκοπό για την επίτευξη συνεργασιών.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box