Για να αποφύγει τον γάμο σκηνοθέτησε ληστεία με τραυματισμό

Τον Μάιο του 2019 όλα ήταν έτοιμα για τον γάμο αλλά μια ληστεία ανέτρεψε τον σχεδιασμό. Δύο μέρες πριν την τελετή ο γαμπρός καταγγέλλει ότι 2 κουκουλοφόροι μπήκαν στο σπίτι του, τον ξυλοφόρτωσαν, το έδεσαν και τον άφησαν αναίσθητο. Το κίνητρο τους, όπως είπε ο γαμπρός, ήταν η ληστεία και έφυγαν από το σπίτι με κοσμήματα, χρήματα και άλλα αντικείμενα. Κάποια από τα κλοπιμαία ήταν και γαμήλια δώρα.

Τον γαμπρό τον βρήκαν τραυματισμένο στο σπίτι του οικεία του πρόσωπα που τον αναζητούσαν και τον μετάφεραν στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Και φυσικά ο γάμος ματαιώθηκε…..

Λίγο καιρό αργότερα ο γαμπρός παραδέχεται ενώπιον της αστυνομίας που έκανε έρευνα ότι δεν έγινε ποτέ ληστεία και όλα ήταν σκηνοθετημένα για να αποφύγει τα σκαλιά της εκκλησίας. Όσο για τους τραυματισμούς από ξυλοδαρμό…. αυτός έγινε πράγματι από άλλο άτομο αλλά για τελείως διαφορετικούς λόγους.

Ο ίδιος είπε ότι δεν είπε όλη την αλήθεια για το επεισόδιο με το άλλο άτομο γιατί ντρεπόταν την οικογένεια της νύφης.

Μετά από αυτό ο άντρας κατηγορήθηκε για ψευδορκία ενώ μήνυση έκανε και η παρολίγον σύζυγός του και μάλιστα ισχυρίζεται ότι για καιρό τον πίστευε αλλά πλέον είναι σίγουρη ότι το έκανε για να αποφύγει τον γάμο. Όσο για τα “κλοπιμαία” σύμφωνα με την γυναίκα πολλά από αυτά της ανήκαν αλλά ποτε δεν της επιστράφηκαν.

Μετά από δύο αναβολές η δίκη επρόκειτο να γίνει σήμερα.