Γεραπετρίτης: τα sms έχουν παιδαγωγική λειτουργία!!!

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι στέλναμε SMS στο 13033 (και στο 13034, λίγο αργότερα) επειδή είχαμε lockdown και απαγορεύονταν οι ελευθέρες μετακινήσεις.

Φαίνεται όμως ότι τα γραπτά μηνύματα έχουν και… συμβολικό, αλλά και… παιδαγωγικό χαρακτήρα, αν, τουλάχιστον, πιστέψουμε τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη.

Ο οποίος είπε ότι «υπάρχει πάντοντε στα SMS κι ένας συμβολισμός, πέρα από το ζήτημα του ελέγχου της κίνησης και του περιορισμού. Ποιος είναι ο συμβολισμός; Ότι καταρχήν εξακολουθούμε να βρισκόμαστε σε ένα καθεστώς περιορισμού της ελεύθερης κυκλοφορίας. Επειδή είναι υψηλός ο συμβολισμός και φοβάμαι ότι με την τυχόν κατάργηση των SMS, θα δημιουργείτο ένα ρεύμα ότι πλέον μπορούμε να κινούμαστε ελεύθερα, να ξεκινήσει το πάρτι, να πάμε να διασκεδάσουμε…».

Ο υπουργός Επικρατείας συμπλήρωσε ότι «το γραπτό μήνυμα έχει υψηλό συμβολισμό. Ένα άλλο είναι το πέρας της κυκλοφορίας κάποια ώρα το βράδυ. Αυτα τα μέτρα έχουν και μια παιδαγωγική λειτουργία…».

Όχι, για τα πρόστιμα που συνοδεύουν την μη αποστολή SMS δεν είπε κάτι περί παιδαγωγικής αξίας…

πηγη topontiki.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box