Β. Γκόρου: Οι Φιλιάτες πρέπει να έχουν ρόλο πρωταγωνιστικό στην Ήπειρο

Η δημοσιογράφος Βάσω Γκόρου αποφάσισε να περάσει στην απέναντι όχθη βάζοντας υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος για τον δήμο Φιλιατών με τον συνδυασμό ΜΑΖΙ. Ακολουθεί ένα κείμενο της ίδιας όπου εξηγεί την επιλογή της:

“Είμαι απολύτως βέβαιη ότι είστε κουρασμένοι από τα μεγάλα λόγια με τα οποία συνοδεύονται οι ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων και οι προεκλογικές περίοδοι.

Γι αυτό θα το αποφύγω.

Έχοντας απόλυτη επίγνωση του εγχειρήματος, κυρίως όμως έχοντας γνώση της περιοχής, των προβλημάτων και των δυνατοτήτων, αποφάσισα να μην είμαι απέναντι και να τα σχολιάζω, να τα καυτηριάζω ή να ονειροπολώ αλλά να τολμήσω όσα ονειρεύομαι να τα κάνω πράξη.

Οι Φιλιάτες διαθέτουν τον μεγαλύτερο εξαγωγικό τομέα της Ηπείρου

Διαθέτουν έναν από τους πλέον παραγωγικούς κάμπους της Ηπείρου

Διαθέτουν έναν από τους μεγαλύτερους και εντυπωσιακότερους ορεινούς όγκους της Ηπείρου.

Είναι στην οριογραμμή.

Οι Φιλιάτες λοιπόν μπορούν και πρέπει να έχουν ρόλο πρωταγωνιστικό στην Ήπειρο. Αξίζει στους ανθρώπους που παραμένουν στα χωριά μας, αξίζει στους νέους που θέλουν να μείνουν στον τόπο τους και σε κείνους που επιθυμούν να επιστρέψουν.

Ξέρουμε λοιπόν τι θέλουμε.. Στις εκλογές μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα και να ξεκινήσουμε μια νέα περίοδο δημιουργίας και προόδου… ΜΑΖΙ”.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box