Βράχος αποκολλήθηκε από το βουνό και καταπλάκωσε περιπολικό

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στον παραλιακό δρόμο προς Κύμη, όταν αυτοκίνητο της Δ’ ΟΠΚΕ στο οποίο επέβαιναν τρεις αστυνομικοί, καταπλακώθηκε από βράχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αστυνομικοί οι οποίοι εδρεύουν στο Αλιβέρι κινούνταν προς Κύμη με το όχημα της υπηρεσίας και σταμάτησαν στο πρώτο φανάρι, ανάμεσα στο Στόμιο και Πλατάνα (εκεί όπου έχει γίνει καθίζηση), προκειμένου να περιμένουν να περάσουν τα αντιθέτως κινούμενα οχήματα και να συνεχίσουν τη διαδρομή τους.

Ξαφνικά, ένας μεγάλος βράχος ξεκόλλησε από το βουνό και έπεσε επάνω στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές στο όχημα και να τραυματιστούν οι επιβαίνοντες, ευτυχώς ελαφρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από το βράχο που χτύπησε το όχημα και οι άλλοι δύο από τα τζάμια που έσπασαν, εξ αιτίας του ατυχήματος.

Πηγή: real.gr evialead.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: