Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Βούτηξε σε κάδο σκουπιδιών για να σώσει κουτάβι

Ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι ένας καταξιωμένος ηθοποιός από τη νέα γενιά με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Ο ίδιος δεν δίστασε να «τσαλακωθεί» και να βουτήξει ακόμη και σε έναν κάδο σκουπιδιών για να σώσει ένα υπέροχο κουτάβι.
Έτσι εκτός από μεγάλος ηθοποιός μας έδειξε ότι είναι και ένας μεγάλος άνθρωπος. Ο ηθοποιός μόλις είχε βγει από το εμβολιαστικό κέντρο όπου είχε κάνει το εμβόλιο του. Καθώς περπατούσε στο δρόμο με τη σύζυγο του Λίνα Πρίτζου, πέρασαν από έναν κάδο σκουπιδιών και άκουσαν ένα κλάμα.


Κάποιος είχε πετάξει ανάμεσα στα σκουπίδια ένα συμπαθέστατο λευκό κουτάβι. Ο ηθοποιός δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά. Σκαρφάλωσε στον κάδο, μπήκε μέσα ανακάτεψε τα σκουπίδια και βρήκε το σκυλάκι.


Το σκυλάκι σώθηκε, το πήρε μαζί του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο σπίτι και μάλιστα ονόμασε το κουτάβι «Τυχερούλα». Γιατί ήταν πράγματι τυχερή. Εάν δεν την έβρισκε να τη σώσει το πιθανότερο είναι το ζώο να πέθαινε αφού σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να βγει έξω από τον κάδο.

πηγη topontiki.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box