Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Βασίλης Γιόγιακας: Εγώ και πολλοί άλλοι δεν κοιτάμε τις τιμές στο σούπερ μάρκετ (βίντεο)

“Πολλοί από εμάς δεν καθόμαστε καν σε όποιο σούπερ μάρκετ και αν πάμε να δούμε τις τιμές, να παρακολουθήσουμε τις αυξήσεις”…. αυτή ήταν μια φράση του βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα σε συζήτηση στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΟΝΤΡΑ.

Μια φράση που δηλώνει στην ουσία την διαφοροποίηση ανάμεσα στους έχοντες και στους υπόλοιπους. Ο Βασίλης Γιόγιακας και η κυβέρνηση του μάλλον κρίνοντας από τις δικές τους τσέπες δεν μπορούν να αντιληφθούν την δυσχερή θέση στην οποία έχει βρεθεί η πλειοψηφία των πολιτών και τον φόβο για την αυριανή μέρα που αποτυπώνεται και στα νοικοκυριά αλλά και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις καθώς η ακρίβεια μειώνει την κυκλοφορία του χρήματος.

Δείτε το απόσπασμα στην συνέχεια:

Το θέμα το σχολίασε και ο βουλευτής Μάριος Κάτσης με ανάρτηση του όπου αναφέρει:

“Εγώ και πολλοί άλλοι δεν κοιτάμε καν τις τιμές στο ράφι του Σούπερ Μάρκετ- Στο σούπερ μάρκετ πάνε πολύ συγκεκριμένα άτομα” . Τάδε έφη Β.Γιόγιακας βουλευτής ΝΔ

Που να καταλάβουν από ακρίβεια και πληθωρισμό όταν δεν πάνε καν σούπερμακετ; Που να καταλάβουν τι περνάει ο κόσμος οι …Αντουανέτες της πολιτικής; Σου λέει “έλα μωρέ δεν έχουμε πολιτικό κόστος από αυτό αφού λίγοι πάνε στο σούπερμαρκετ κυρίως νοικοκυρές”

Ασχολίαστος και ο υφέρπων σεξισμός που έλεγε το καλάθι του νοικοκυριού της νοικοκυράς!