Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Βανδαλισμούς στο  “Σέρφερ” στην παραλία της Μπούκας στην Καστροσυκιά Πρέβεζας

Βανδαλισμός και ζημιές διαπιστώθηκαν στο γλυπτό που κοσμεί την παραλία της Μπούκας στην Καστροσυκιά Πρέβεζας αφού αποκολλήθηκαν κομμάτια από τα εκατοντάδες που το αποτελούν. Μερικά από αυτά βρέθηκαν από των ίδιο που το φιλοτέχνησε, τον Κώστα Πιέτα, τριγύρω από το γλυπτό που τα περιμάζεψε κ αλλά που δεν βρέθηκαν.

Ο ίδιος δήλωσε πώς θα επιμεληθεί για την αποκατάσταση η οποία είναι εξαιρετικά δύσκολη αλλά και κοστοβόρα , αφού η βαφή του είναι ειδική για να αντέχει σε συνθήκες κοντινές στην θάλασσα, επίσης στο σημείο δεν έχει παροχή ρεύματος και θα πρέπει να γίνει μια κάποια κινητοποίηση του τοπικού φορέα του δήμου Ζαλόγγου για την αποκατάσταση της ζημιάς.

Αυτό θα απασχολήσει υπαλλήλους και μηχανήματα για κάποιες ώρες ενώ θα απασχολούνταν για την αποκατάσταση άλλων έργων του δήμου.

Να αναφέρουμε τέλος ότι το γλυπτό αυτό έχει παραχωρηθεί και ανήκει στο Δήμο Ζαλόγγου – Πρέβεζας. Δήμος, όπως ξέρουμε όλοι, είναι οι πολίτες που τον απαρτίζουν,  με αυτό το σκεπτικό λοιπόν ο “Σέρφερ” της Μπούκας που έχει γίνει ατραξιόν της παραλίας και πολύ επισκέπτες βγάζουν της αναμνηστικές φωτογραφίες τους, ανήκει σε όλους μας, εκτός όπως φαίνεται από κάποιους που δεν θέλουν να ανήκει σε όλους αλλά τα θέλουν όλα δικά τους ή δεν τους ενδιαφέρει το σύνολο