Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Βίντεο – Φωτό από την συγκέντρωση του Παπανδρέου στην Ηγουμενίτσα

Την Ηγουμενίτσα επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ και πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, στα πλαίσια της περιοδείας του στην Ήπειρο.

Στην συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών ο Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε για μαζική ψηφοφορία τους πολίτες αλλά διευκρίνισε ότι είναι ευπρόσδεκτοι όλοι αρκεί να συμφωνούν με αυτά που λέει το ΚΙΝΑΛ και όχι για να έρθουν να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα κινούμενοι από το παρασκήνιο.

Υπεραμύνθηκε των επιλογών που έκανε ως πρωθυπουργός λέγοντας πως κράτησε την Ελλάδα όρθια όταν ήταν στα όρια της χρεοκοπίας, λέγοντας ότι ο Καραμανλής παρέλαβε το 2004 μια χώρα ανάμεσα στις πλουσιότερες του κόσμου και παρέδωσε μια χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και αναξιόπιστη.

“Σηκώσαμε ένα βάρος που δεν ήταν δικό μας”, είπε, “αλλά από πατριωτικό καθήκον το αναλάβαμε και πρέπει να είμαστε περήφανοι γι΄ αυτό”.

Είπε ακόμα για τις μεταρρυθμίσεις που έκανε το ΠΑΣΟΚ, όπως η άυλη συνταγογράφιση που έβαλε ένα τέλος στην διαφθορά με τα φάρμακα, εξοικονομώντας χρήματα κάθε χρόνο όσο ο ΕΝΦΙΑ, και η ΔΙΑΥΓΕΙΑ με την οποία υπάρχει ο έλεγχος για το που πάνε τα χρήματα του λαού.

Είπε ότι συγκρούστηκε με τα συμφέροντα και αυτό θα κάνει πάλι και είπε ότι είναι ένα κίνημα με αξίες.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την επίσκεψη και την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου:

Φωτογραφίες δείτε ΕΔΩ