Αύριο η λαϊκή αγορά στην Παραμυθιά

Ο Δήμος Σουλίου ενημερώνει τους πωλητές-καταναλωτές/κοινό, ότι η  Λαϊκή – Δημοτική Αγορά  θα  πραγματοποιηθεί  κανονικά   την  Πέμπτη  31/12/2020.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, οι συμμετέχοντες πωλητές, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Λαϊκής-Δημοτικής Αγοράς, για την αυστηρή τήρηση των παρακάτω:

– των ορίων των θέσεών τους

– της ελάχιστης απόστασης των  πέντε   (5)  μέτρων  μεταξύ των πάγκων με τον  

  ενδιάμεσο  χώρο κενό – ελεύθερο από αντικείμενα.

-της τήρησης αποστάσεων και αποφυγή συνωστισμού μεταξύ εκθετών και        

 καταναλωτών

την υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας από το προσωπικό των πωλητών και τους καταναλωτές / κοινό

Υπενθυμίζουμε ότι για την προφύλαξη των ίδιων των καταναλωτών πρέπει να αποφεύγεται ο συνωστισμός πάνω από τους πάγκους, όπως επίσης συνίσταται η χρήση μέσων ατομικής προστασίας ως μέσο προφύλαξης των ιδίων.

Για τη διασφάλιση της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ θα υπάρξει αυστηρή και συστηματική επιτήρηση των ανωτέρω μέτρων, από τα αρμόδια όργανα της πολιτικής προστασίας και ειδικότερα από το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς.

Τέλος, για το Πέμπτη  31-12-2020 και κατά την διάρκεια λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς, επιτρέπεται η διέλευση των οχημάτων από τον Πεζόδρομο της Παραμυθιάς, πέραν από το καθιερωμένο ωράριο λειτουργίας, ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή πρόσβαση στην αγορά.

                                 ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ  –  ΜΕΝΟΥΜΕ  ΑΣΦΑΛEΙΣ

 ΔΗΜΟΣ  ΣΟΥΛΙΟΥ

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box