Αφιέρωμα στον Αχέροντα στο National Geographic

Αφιέρωμα στον Αχέροντα και την Γλυκή έχει το περιοδικό National Geographic, Στο αφιέρωμα, που υπογράφει η Μαρία Ατματζίδου, παρουσιάζονται οι δράσεις του εναλλακτικού τουρισμού που γίνονται στο ποτάμι. Αναφέρει ότι η Γλυκή άρχισε να γίνεται πιο εύκολος προορισμός απο το 2006 και σημειώνει ότι το 2019 βρέθηκαν στον Αχέροντα 50000 επισκέπτες.

Εκτός όμως από τις περιγραφές των δραστηριοτήτων, το περιοδικό επισημαίνει, και το πρόβλημα που δημιουργείται από τον πολύ κόσμο καθώς επισκέπτες αφήνουν σκουπίδια ή σύνεργα κάμπινγκ, αλλά και απο παρεμβάσεις στην κοίτη του ποταμού.

Στο περιοδικό μίλησε και ο αντιδήμαρχος Σουλίου Γιώργος Ντάγκας ο οποίος είπε ότι ο στόχος είναι να επεκταθεί η τουριστική περίοδος και να αναπτυχθούν περαιτέρω οι υπαίθριες δραστηριότητες.

Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ντάγκας σχολιάζοντας το δημοσίευμα στο paramythianews.gr & periodikostep.gr είπε “Γίνεται μια πολύ σημαντική προσπάθεια για την προβολή του Αχέροντα και τής Γλυκής”

Διαβάστε το δημοσίευμα ΕΔΩ

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box