Αυτός είναι ο 48χρονος που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος 11χρονης

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 48χρονου από το Ηράκλειο ο οποίος φέρεται να ασέλγησε σε βάρος 11χρονης.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, πρόκειται για τον 48χρονο Εμμανουήλ Νιργιανάκη του Ιωάννη και της Χρυσούλας από το Ηράκλειο Κρήτης.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, τηλεφωνικά στους αριθμούς 28210-25703, 2810-274068 και 2810-274070, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός (1) μηνός, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Να σημειωθεί ότι ο 48χρονος, μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος του κοριτσιού, με την οικογένεια του οποίου μένουν στην ίδια πολυκατοικία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά ότι «πείραξε» το κοριτσάκι. Δηλώνει αθώος και στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγος του και η κουνιάδα του.

You May Also Like

Αρέσει σε %d bloggers: