Αυτοκριτική και πίστη για αλλαγή του εκλογικού αποτελέσματος στην ανοιχτή εκδήλωση της εκλογικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Με την δημιουργία εκλογικής επιτροπής ήταν επιφορτισμένη κατά κύριο λόγο η χθεσινή ανοιχτή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Θεσπρωτίας που πραγματοποιήθηκε στο ΠΑΝΘΕΟΝ στην Ηγουμενίτσα.

Ο στόχος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να φτάσει και στον τελευταίο κάτοικο του νομού, να αφουγκραστεί τα προβλήματα και τους προβληματισμούς και να “επικοινωνήσει” το διακύβευμα των εθνικών εκλογών.

Στις ομιλίες υπήρξε αυτοκριτική αλλά και διάθεση ενότητας ενώ τονίστηκε από τους ομιλητές η πεποίθηση ότι αν και η διαφορά στις ευρωεκλογές ήταν μεγάλη αυτή μπορεί να ανατραπεί.

Παρόντες ήταν μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πολίτες από τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο.

Δείτε απόσπασμα από τις ομιλίες του γραμματέα της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Παπαρούνα καθώς και του βουλευτή Θεσπρωτίας Μάριου Κάτση στο βίντεο που ακολουθεί:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box