Αστυνομικός έσωσε από πνιγμό 5χρονο παιδί

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας έστειλε ευχαριστήρια επιστολή εκφράζοντας τα συγχαρητήρια της στον αστυνομικό που με την επέμβαση του έσωσε από πνιγμό 5χρονο παιδί στο Μεσολόγγι. Το παιδί κατάπιε ένα πενηντάλεπτο το οποίο σφήνωσε στον λαιμό του και η μητέρα ζήτησε βοήθεια από τους ένοικους της πολυκατοικίας που μένει. Στην πολυκατοικία έμενε και ο αστυνομικός που κατάφερε να σώσει τον 5χρονο προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες.

Η ευχαριστήρια επιστολή Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων και ο πρόεδρος της, Χρήστος Τέγας, μέσα από την επιστολή αυτή, θέλει να εκφράσει τα συγχαρητήρια καθώς και την ευγνωμοσύνη τους, στο πρόσωπο του συναδέλφου αστυνομικού, ο οποίος χάρη την ψυχραιμία και την ταχύτητα, έσωσε ένα 5χρονο από βέβαιο πνιγμό.

Για την ακρίβεια το παιδί κατάπιε ένα πενηντάλεπτο και η μητέρα, ανήμπορη να το βοηθήσει απευθύνθηκε στους ενοίκους της πολυκατοικίας, όπου για καλή τύχη όλων, διέμενε στην πολυκατοικία ο συγκεκριμένος αστυνομικός, που τύγχανε να έχει παρακολουθήσει και μαθήματα πρώτων βοηθειών.

Ευτυχώς που η ανθρώπινη πλευρά ξεχωρίζει αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box