ΑΣΕΠ 9Κ/2018: Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τις 46 μόνιμες θέσεις εργασίας στο Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής

ΑΣΕΠ: Δημοσιεύτηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 9Κ/2018 για τις 46 θέσεις στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. 

ΑΣΕΠ: Σήμερα εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ ( www.asep.gr ) τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 9Κ/2018 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, σαράντα έξι (46) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode).

H προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων ορίζεται από 5 Οκτωβρίου 2019 έως και την πάροδο της 14ης Οκτωβρίου 2019, ημέρας Δευτέρας.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα.

dikaiologitika.gr
Author:

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: