Απ. Παραλιμνίου: Προπονητής τερματοφυλάκων ο Σ. Τσακιρίδης

Απ. Παραλιμνίου: Προπονητής τερματοφυλάκων ο Σ. Τσακιρίδης

Ένας τερματοφύλακας που έγραψε ιστορία στον Πανσερραϊκό, ο Σωτήρης Τσακιρίδης είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Ο Σωτήρης Τσακιρίδης είναι ο μακροβιότερος τερματοφύλακας στην ιστορία του Πανσερραϊκού αφού υπερασπιζόταν την εστία των «λιονταριών» για εννέα συνεχόμενες περιόδους με 211 παιχνίδια. Ένας τερματοφύλακας που δεν έδωσε ποτέ δικαιώματα και επέδειξε ήθος φορώντας τα κόκκινα γάντια ενώ διατήρησε ένα χαμηλό προφίλ στα χρόνια του στον Πανσερραϊκό. Ο Σωτήρης Τσακιρίδης αγωνίστηκε την περίοδο 1998-99 στον Αιολικό Μυτιλήνης ενώ στη συνέχεια επέστεψε στο Νομό για τον Εθνικό Σιδηροκάστρου (για τρία χρόνια) και τον Απόλλωνα Παραλιμνίου όπου κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια με συμπαίκτη των νυν πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Κεραμάρη.

Ο Σωτήρης Τσακιρίδης σε παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό στις 12.01.1992

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Παραλιμνίου που έγινε ανήμερα της ονομαστικής  εορτής του έμπειρου τερματοφύλακα και συνοδεύτηκε με μια φωτογραφία του με τον πρώην συμπαίκτη του και νυν πρόεδρο Δημήτρη Κεραμάρη είναι:

«Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ

Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του, με τον Σωτήρη Τσακιρίδη. Ο Σωτήρης Τσακιρίδης αναλαμβάνει το δύσκολο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων. Σωτήρη σου ευχόμαστε υγεία και καλή σταδιοδρομία με την ομάδα μας».

www.ert.gr

Πηγή ert.gr
Author:

Βασίλης Αναστασιάδης
Αρέσει σε %d bloggers: