Απόφαση Περιφερειάρχη για ένταξη στο “Ήπειρος 2014-2020” του Κοινωνικού – Παντοπωλείου Δήμου Ηγουμενίτσας

Απόφαση Περιφερειάρχη για ένταξη στο “Ήπειρος 2014-2020” του Κοινωνικού – Παντοπωλείου Δήμου Ηγουμενίτσας
Η συνέχιση της λειτουργίας της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Ηγουμενίτσας, εξασφαλίζεται με την απόφαση ένταξης πράξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Ήπειρος 2014-2020” που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Η Δομή περιλαμβάνει: Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το οποίο θα καλύπτει ανάγκες τουλάχιστον 160 ωφελούμενων σε σταθερή και τακτική βάση τρόφιμα, είδη παντοπωλείου, οπωρολαχανικά, είδη ατομικής υγιεινής, υπόδησης, ένδυσης κλπ. Θα στεγάζεται δε στο κτίριο των Ε.Ι.Ν. σε χώρο της πρώην μαθητικής εστίας Ηγουμενίτσας που βρίσκεται επί της οδού 28ης Οκτωβρίου.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο, το οποίο θα καλύπτει σε τακτική ή έκτακτη βάση τις ανάγκες σε φάρμακα, υγειονομικού υλικού και παραφαρμακευτικά προϊόντα τουλάχιστον 100 ατόμων. Η δομή στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο του Δήμου το οποίο είναι προσβάσιμο.

Η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 243.360,00 €

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box