Αποχώρηση Καλτσά από τον Αστέρα Τρίπολης

Την λύση της συνεργασίας του με τον Νίκο Καλτσά ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Ο Βεροιώτης μεσοεπιθετικός συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κυπριακή Ανόρθωση και η Αρκαδική ομάδα δεν θέλησε να σταθεί εμπόδιο στην μετακίνησή του αφήνοντάς τον ελεύθερο.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Καλτσά, στον οποίο εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα.

Δήλωση Νίκου Καλτσά

«Πριν από λίγες ημέρες, στη διάρκεια της προετοιμασίας μου με τον ΑΣΤΕΡΑ, δέχτηκα μία πρόταση από άλλη ομάδα, η οποία για εμένα αποτελούσε μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Την συζήτησα με την ομάδα μου, τον ΑΣΤΕΡΑ, οι άνθρωποι του οποίου αντιλήφθηκαν πόσο σοβαρή και δελεαστική ήταν για εμένα και σεβάστηκαν την επιθυμία μου να την κάνω αποδεκτή.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον ΑΣΤΕΡΑ για αυτή την ευκαιρία που μου προσφέρει. Ασφαλώς, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεργασία μας αυτά τα τρία χρόνια, στους ιδιοκτήτες, στους ανθρώπους της διοίκησης, σε όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα, σε όλους τους συμπαίκτες μου, στους φυσιοθεραπευτές, στους ανθρώπους του αγωνιστικού τμήματος, στους υπαλλήλους της ΠΑΕ, καθώς και στον κόσμο της ομάδας. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα αποτελεί για εμένα πάντα ένα πολύ ξεχωριστό κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική μου καριέρα.

Εύχομαι καλή επιτυχία και είμαι βέβαιος ότι ο σύλλογος έχει τις προϋποθέσεις για να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει στη διαδρομή του».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: www.eurokinissi.gr

www.ert.gr

Πηγή ert.gr
Author:

Βασίλης Κούβαλης
Αρέσει σε %d bloggers: