Αποσύρει προϊόν για μωρά η Johnson & Johnson

Οι 16.000 αγωγές από καταναλωτές που έχει ήδη να αντιμετωπίσει η Johnson & Johnson οδήγησαν την εταιρεία στην απόφαση να σταματήσει σταδιακά τις πωλήσεις του προϊόντος σκόνης για μωρά με βάση το ταλκ, στις αγορές των ΗΠΑ και του Καναδά.

Αναλυτικά, η Johnson & Johnson (J&J) ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να πουλάει το προϊόν ταλκ για μωρά Johnson’s Baby Powder, δηλώνοντας ότι η εξέλιξη αυτή εντάσσεται σε μία ευρύτερη επαναξιολόγηση της γκάμας των προϊόντων της.

Η εταιρεία βρίσκεται αντιμέτωπη με χιλιάδες αγωγές από καταναλωτές που υποστηρίζουν ότι τα προϊόντα ταλκ της, συμπεριλαμβανομένης και της Johnson’s Baby Powder, τους προκάλεσαν καρκίνο. Από την πλευρά της, η αμερικανική εταιρία υπερασπίζεται σταθερά την ασφάλεια των προϊόντων ταλκ που παράγει, δηλώνοντας ότι διατηρεί την εμπιστοσύνη της στην ασφάλειά τους.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο προϊόν καλύπτει ποσοστό 0,5% των πωλήσεών της. Ωστόσο, οι εμπορικοί συνεργάτες της εταιρίας θα εξακολουθήσουν να πωλούν τα αποθέματά τους.

dikaiologitika.gr /Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: