Αποσωληνώθηκε ο 30χρονος που τον δάγκωσε κόμπρα – Τι είπε στους γιατρούς

Ο 30χρονος που νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου ‘Άγιος Σάββας”, έπειτα από δάγκωμα κόμπρας που είχε ως κατοικίδιο στο σπίτι του, αποσωληνώθηκε την Παρασκευή και διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο όπου εκτός μονάδας συνεχίζει την αποθεραπεία του.

“Ο νεαρός ασθενής είναι πάρα πολύ καλά πλέον. Ήδη από την Παρασκευή είχε αποσωληνωθεί. Τον είδα και προσωπικώς. Ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και στη συνέχεια διακομίστηκε στο πρώτο νοσοκομείο υποδοχής στο Ιπποκράτειο όπου βεβαίως εκτός μονάδας εντατικής συνεχίζει να παρακολουθείται για να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του”, είπε ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας στο νοσοκομείο ‘Άγιος Σάββας’, κ. Θεόδωρος Κόρμας μιλώντας στο Μega.

“Από όλα όσα μου είπε ότι αντιλαμβάνεται το γεγονός αυτό σαν μια επώδυνη περιπέτεια που δεν θα ήθελε να ζήσει ξανά. Το ίδιο φίδι είχε κάνει μία προσπάθεια να τον δαγκώσει πριν από 20 μέρες και απέτυχε, και αυτό τον έκανε να αισθανθεί ότι δεν θα μπορούσε να τον δαγκώσει ποτέ. Έτσι λοιπόν τη δεύτερη φορά συνέβη αυτό που συνέβη”, πρόσθεσε.

πηγη real.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box