Απορριμματοφόρο παρά λίγο να πέσει σε γκρεμό 40 μέτρων

Άγιο είχε οδηγός απορριμματοφόρου του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στην Μεγαλόχαρη, το όχημα που οδηγούσε βρέθηκε να ακροβατεί μεταξύ δρόμου και γκρεμού, βάθους 40 μέτρων.

Το φιλότιμο  η ευσυνειδησία και η προθυμία του ιδιώτη χειριστή μηχανημάτων Γιώργου Λιόλιου και του Θωμά Θωμά της εταιρείας Γ.Ν. & Θ. Θωμάς Ο.Ε., έσωσαν και το απορριμματοφόρο όχημα του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη αφού σε συντονισμένες προσπάθειες με τον οδηγό απεγκλώβισαν το όχημα πριν αυτό υποχωρήσει σε γκρεμό 40 μέτρων!

Στην προσπάθεια  συμμετείχε και το Κλιμάκιο Πυροσβεστικής Αστροχωρίου.

Άμεση ήταν η παρουσία του προϊσταμένου του τμήματος καθαριότητας και του Δημάρχου Περικλή Μίγδου  στο σημείο του ατυχήματος καθώς και εθελοντών κατοίκων.

Picture

Θερμές ευχαριστίες από τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη σε όσους συμμετείχαν στην επιτυχημένη προσπάθεια και πολλά μπράβο για το πνεύμα αλληλεγγύης και προσφοράς που υπάρχει στους ανθρώπους μας“, δήλωσε ο δήμαρχος Περικλής Μίγδος.

πηγή taneatismikrospilias24.com

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box