Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Αποκατάσταση υποδομών στον δήμο Σουλίου

Υπογράφηκε σήμερα 09-02-2022 στο Δημαρχείο Σουλίου η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥΛΙΟΥ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ», προϋπολογισμού 325.500,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%) που χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και ίδιους πόρους του Δήμου.

Η μελέτη του έργου, που εκπονήθηκε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας του Δήμου, αφορά εργασίες για την αποκατάσταση υφιστάμενων υποδομών από πλημμυρικά φαινόμενα καθώς και για την αντιπλημμυρική προστασία περιοχών της Δ.Ε. Παραμυθιάς του Δήμου Σουλίου. Ειδικότερα οι παρεμβάσεις αφορούν στις κατωτέρω περιοχές της Δ.Ε. Παραμυθιάς:

  • Οικισμός Κυρά Παναγιάς κοινότητας Καρβουναρίου.
  • Κοινότητα Καρυωτίου πλησίον ιδιοκτησιών Σιώχου και Πάλλα.
  • Κοινότητα Κρυσταλλοπηγής (θέση «Μύλοι»).

Η σύμβαση υπογράφηκε μεταξύ του Δημάρχου Σουλίου κ. Ιωάννη Σπ. Καραγιάννη, αφενός, ενεργώντας ως εκπρόσωπος του Δήμου και του κ. Πέτρου Ρεντζέλου, αφετέρου, ενεργώντας με την ιδιότητα του νόμιμου εκπροσώπου της Τεχνικής Εταιρείας «ΟΔΟΚΑΤ Α.Ε.».

Σημειώνεται ότι η ολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου έχει καθοριστεί σε διακόσιες εβδομήντα ημέρες (270) ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.