Αποθέωση για το μοναδικό γκολ που σκόραρε ο Λέανδρος

Ο 9χρονςο Λέανδρος έχασε την όραση του όταν ήταν δύο ετών όταν διαγνώστηκε με όγκο διαμέτρου 10 εκατοστών στον εγκέφαλο και χρειάστηκε να γίνει μια πολύ δύσκολη εγχείρηση. Το αποτέλεσμα ήταν ο Λέανδρος να μείνει στο σκοτάδι.

Αλλά δεν το έβαλε κάτω. Ο πατέρας του λέει «Ο Λέανδρος μετέτρεψε το σκοτάδι της τύφλωσης σε εφαλτήριο αυτογνωσίας και συνειδητοποίησης του θείου δώρου της ζωής. Μάθαμε -οι γονείς και οι αδελφές του- απ’ αυτόν πως ό,τι αξίζει στις ζωές μας, ό,τι θεωρούμε πολύτιμο δεν φαίνεται. Δεν χρειάζεται κανείς όραση για να το δει, αλλά ψυχή για να το βιώσει! Η αγάπη, η φιλία, η συγκίνηση, η ελευθερία, το πάθος, η ηθική, η χαρά και τόσα άλλα βιώνονται το ίδιο μεταξύ βλεπόντων και μη βλεπόντων»

Ο Λέανδρος λοιπόν βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και στο ημίχρονο του αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός με την ειδική μπάλα που κουδουνίζει σκόραρε στο αγαπημένο του γήπεδο. Οι φίλαθλοι τον αποθέωσαν φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του και ο Λέανδρος έδινε τον ρυθμό στην κερκίδα!!!

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box