Απίστευτο! Ξέχασαν στο σχολικό λεωφορείο κοριτσάκι δύο ετών

Aπίστευτο περιστατικό στη Βούλα με οδηγό λεωφορείο βρεφονηπιακού σταθμού, ο οποίος ξέχασε για τέσσερις ώρες μέσα στο όχημα ένα κοριτσάκι δύο ετών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός παρέλαβε χθες το πρωί κανονικά τα παιδιά για να τα μεταφέρει στον σταθμό, όπου τα παρέλαβαν οι υπεύθυνοι. Ωστόσο, δεν έγινε αντιληπτό ότι στα πίσω καθίσματα του λεωφορείου βρισκόταν το κοριτσάκι το οποίο δεν είχαν φροντίσει οι συνοδοί να παραδώσουν στους αρμοδίους.

Όταν αντιλήφθηκαν στον βρεφονηπιακό ότι λείπει το παιδί, τηλεφώνησαν στη μητέρα του η οποία ενημέρωσε ότι είχε παραδώσει κανονικά το παιδί.

Αφού σταμάτησε το αυτοκίνητο στο σπίτι του ο οδηγός, μια περαστική από το σημείο είδε ένα παιδάκι τρομαγμένο να χτυπάει τα τζάμια και πήρε τηλέφωνο στον βρεφονηπιακό και παράλληλα ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Επικράτησε αναστάτωση, με αποτέλεσμα πλήρωμα περιπολικού να πάει στο σπίτι του οδηγού και στη συνέχεια να βρουν το παιδί σοκαρισμένο και φοβισμένο μέσα στο λεωφορείο, στο οποίο βρίσκονταν επί τέσσερις ώρες.

Συνολικά έχουν συλληφθεί πέντε άτομα, ο οδηγός του λεωφορείου, η συνοδός, η διευθύντρια του παιδικού σταθμού, μια βρεφονηπιοκόμος και η ιδιοκτήτρια. Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

πηγη real.gr/ Του Θεοδόση Π. Πάνου

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box