Απίστευτο κυνηγητό μέσα σε δικαστήριο – Κρατούμενος το έσκασε και οι αστυνομικοί… «πετάνε» για να τον πιάσουν (Video)

Το περιστατικό συνέβη στο δικαστικό μέγαρο του Χίλσμπορο και το κατέγραψαν καρέ καρέ οι κάμερες ασφαλείας. Σε μια αίθουσα ο 34χρονος Νίκολας Γκάρισον είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών επειδή κουβαλούσε επάνω του προς χρήση «κρυσταλλική μέθη»
Μια μικρή ολιγωρία των αστυνομικών φρουρών και ο Γκάρισον σαν γάτος κάνει ένα άλμα πάνω από το εδώλιο και αρχίζει να τρέχει προς την έξοδο για να δραπετεύσει. Μπροστά ο Γκάρισον και πίσω οι αστυνομικοί να τον κυνηγάνε. 
Σαν σε ταινία κωμωδίας ο Γκάρισον έμπαινε σε διάφορες αίθουσες που γινόταν δίκη, τις διέσχιζε και συνέχιζε να τρέχει. Και από πίσω του οι αστυνομικοί να τον κυνηγάνε. Κάποια στιγμή ο δραπέτης έφτασε στις σκάλες και άρχισε να τις κατεβαίνει με ταχύτητα. 
Ένας αστυνομικός για να τον προλάβει κάνει ένα μεγάλο σάλτο με το πρόσωπο μπροστά και τα χέρια τεντωμένα, αλλά πιάνει αέρα και σωριάζεται στα σκαλοπάτια. Και όχι μόνο σωριάζεται αλλά κατεβαίνει με την πλάτη μέχρι το πρώτο σκαλοπάτι. Ο Γκάρισον στο μεταξύ είχε γίνει καπνός. 
Οι υπόλοιποι αστυνομικοί σταμάτησαν την καταδίωξη και έσπευσαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στο συνάδελφο του ο οποίος είχε σπάσει τα πλευρά του. 

πηγή topontiki.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: