Απίστευτο αλλά αληθινό: έθαψαν πολιτικό μαζί με τη Mercedes 500 E του…

Αυτό είναι ένα από τα περίεργα που συμβαίνουν στον κόσμο και έχουν σχέση με τα αυτοκίνητα. Ένα Νοτιοαφρικανός πολιτικός λοιπόν ονόματι Tshekede Bufton Pitso πήγε στη τελευταία του κατοικία επι γης μαζί με το αυτοκίνητό του. Στην κυριολεξία, μιας και το έθαψαν μαζί με την κλασική Mercedes 500Ε, που ήταν και το τελευταίο του αυτοκίνητο.

Ο Tshekede Bufton Pitso πέρα από πολιτικός ήταν και ιδιοκτήτης τοπικής αλυσίδας super market, οπότε είχε οικονομική επιφάνειας. Σε ότι αφορούσε τα αυτοκίνητα για αυτόν υπήρχαν δύο κατηγορίες: αυτά της Mercedes και όλα τα υπόλοιπα. 

Έτσι είχε στην ιδιοκτησία του πολλά μοντέλα της γερμανικής εταιρείας, τα οποία αναγκάστηκε να πουλήσει όταν τα καταστήματά του αντιμετώπισαν τον ανταγωνισμό των διεθνών αλυσίδων και έκλεισαν.

Τη συγκεκριμένη 500E με τον V8 των 5.000 κυβικών και των 320 ίππων την είχε αγοράσει μεταχειρισμένη και μάλλον ιδιαίτερα ταλαιπωρημένη, όπως ταλαιπωρημένη ήταν και η δική του υγεία. Τελευταία του επιθυμία ήταν να μην την αποχωριστεί ούτε μετά το θάνατό του, την οποία βέβαια οι συγγενείς του σεβάστηκαν απόλυτα, ενώ ενδιαφέρον είναι πως ο μακαρίτης ήταν κανονικά στη θέση του οδηγού και μάλιστα δεμένος με τη ζώνη ασφαλείας.

πηγή carzine.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: