Αντίστροφη μέτρηση για το 5o IL PORTO TRIATHLON 2020

5o IL PORTO TRIATHLON 2020

H αντίστροφη μέτρηση για το μαγευτικό αγώνα τριάθλου στη Δυτική Ελλάδα άρχισε!

Αλλαγές στο πρόγραμμα με γνώμονα την ασφάλεια…

Η αντίστροφη μέτρηση για το μαγευτικό αγώνα τριάθλου στη Δυτική Ελλάδα έχει αρχίσει!

Την Κυριακή 04 Οκτωβρίου, στην Ηγουμενίτσα, διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά, το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός του φθινοπώρου, το IL PORTO TRIATHLON 2020. 

Η οργανωτική επιτροπή, λαμβάνοντας υπόψη τις πρωτόγνωρες και  απαιτητικές συνθήκες κάτω από τις οποίες θα διεξαχθεί τη φετινή χρονιά ο αγώνας, λόγω των υγειονομικών μέτρων που πρέπει να ληφθούν, αποφάσισε:

Α) Τη διεξαγωγή του αγώνα εξ’ ολοκλήρου στην παραλία του Δρεπάνου, ούτως ώστε να διασφαλίζεται στο μέγιστο δυνατό βαθμό η προφύλαξη όλων των συμμετεχόντων, αθλητών, προπονητών, συνοδών και εθελοντών. 

Β) Θα διεξαχθούν μόνο οι αποστάσεις τριάθλου: Super Sprint (400m κολύμβηση σε ανοιχτή θάλασσα – 10km ποδήλατο – 2,5km τρέξιμο), μια ιδανική αρχή για αρχάριους, της Sprint απόστασης (750m κολύμβηση σε ανοιχτή θάλασσα – 20km ποδήλατο – 5km τρέξιμο) για τους γρήγορους, και της ολυμπιακής απόστασης Olympic για τους πιο απαιτητικούς αθλητές (1500m κολύμβηση σε ανοιχτή θάλασσα – 40km ποδήλατο – 10km τρέξιμο). 

Γ) Οι δραστηριότητες που είχαν προγραμματιστεί για το Σάββατο 03/10, δεν θα πραγματοποιηθούν. 

Η οργανωτική επιτροπή, σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς, λαμβάνει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα, ώστε ο αγώνας να διεξαχθεί με ασφάλεια!

Οι εγγραφές συνεχίζονται έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Δηλώστε συμμετοχή τώρα!

Για πληροφορίες/συμμετοχές:

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: