Ανοιχτή εκδήλωση του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας»

Πρόσκληση σε ανοιχτή εκδήλωση του δημοτικού συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας» απευθύνει ο επικεφαλής, κ. Νίκος Γώγος και τα μέλη του συνδυασμού σε όλους τους πολίτες του Δήμου Σουλίου το πρωί του Σαββάτου 18 Μαΐου και ώρα 10:00, στα γραφεία του συνδυασμού, Κων/νου Καραμανλή 77, στον πεζόδρομο της Παραμυθιάς.

Η εκδήλωση διεξάγεται στο πλαίσιο δράσεων εξωστρέφειας και συμμετοχικότητας που έχει υιοθετήσει ο συνδυασμός, με στόχο την ενεργό ενασχόληση των κατοίκων του Δήμου με τα κοινά και την από κοινού διαμόρφωση του προγράμματος της Δύναμης Ελπίδας για την επόμενη μέρα. Όπως, άλλωστε χαρακτηριστικά λένε τα μέλη του Συνδυασμού «ο Δήμος είμαστε εμείς, όλοι οι πολίτες που ζούμε, δραστηριοποιούμαστε και θέλουμε μια καλύτερη καθημερινότητα για εμάς και τα παιδιά μας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας στην τελική ευθεία για έναν δήμο νικητή!».

Τα στατιστικά μας στο periodikostep.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: