Ανοίγει η εστίαση 3 ή 4 Μαΐου, έως 12 άτομα στο τραπέζι το Πάσχα

Άνοιγμα της εστίασης στις 3 ή 4 Μαΐου, δηλαδή μία ημέρα μετά το Πάσχα και 10 ημέρες πριν από το άνοιγμα του τουρισμού, προσανατολίζονται οι λοιμωξιολόγοι, σύμφωνα με πληροφορίες. Έως 12 άτομα στο τραπέζι το Πάσχα, στις 14 Μαϊου ανοίγουν οι μετακινήσεις εκτός νομού.

Άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους από την Δευτέρα του Πάσχα 3 ή 4 Μαΐου εισηγείται η επιτροπή των ειδικών στην κυβέρνηση.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, για το Πάσχα προβλέπονται 9 άτομα από 2 αυστηρά οικογένειες σε εσωτερικούς χώρους και 12 άτομα, σε εξωτερικό χώρο

Επιπλέον, η εισήγηση αναφέρει ότι θα ανοίξουν στις 10 Μαΐου δημοτικά και γυμνάσια, ενώ στις 14 του μήνα, μαζί με το άνοιγμα του τουρισμού, οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις.

Τέλος, η απαγόρευση κυκλοφορίας τη Μεγάλη Εβδομάδα θα αρχίζει στις 22:00, ενώ από τη Δευτέρα του Πάσχα και έπειτα στις 23:00.

πηγη dikaiologitika.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box