Ανατίναξε πρατήριο καυσίμων για να εκδικηθεί αυτούς που φλέρταραν τη φίλη του!

Για τα μάτια μιας γυναίκας έπεσαν πυροβολισμοί αλλά και βόμβες. 

Ολόγος για την υπόθεση τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού σε πρατήριο υγρών καυσίμων, ως εκδίκηση από τους συλληφθέντες για σοβαρό επεισόδιο που είχε σημειωθεί σε μπαρ, επίσης στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα με πυροβολισμούς.ADVERTISING

Τη σοβαρή υπόθεση εξιχνίασε έπειτα από πολύμηνες έρευνες το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής του οποίου οι έμπειροι Αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν την άκρη του νήματος και τελικά να συλλάβουν 7 άτομα, ανάμεσά τους και μια γυναίκα.

Σήμερα το real.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας βίντεο – ντοκουμέντο, όπου δύο από τους 7 δράστες της υπόθεσης απεικονίζονται από κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, να τοποθετούν τον εκρηκτικό μηχανισμό, να ανάβουν το φυτίλι και τελικά να απομακρύνονται από το σημείο, λίγο πριν σημειωθεί η έκρηξη.

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο, όταν ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» της βομβιστικής ενέργειας είχε πάει σε μπαρ στο κέντρο της Αθήνας όπου εργαζόταν μια φίλη του.

Εκεί ήρθε αρχικά σε λεκτική αντιπαράθεση με μια παρέα ατόμων που πείραζαν την φίλη του. Λόγο στο λόγο ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα ορισμένοι από την συγκεκριμένη παρέα να βγάλουν όπλα και να αρχίσουν να πυροβολούν στον αέρα για εκφοβισμό.

Μάλιστα ο ένας από αυτούς πυροβόλησε στα πόδια και στην λεκάνη τον 40χρονο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου μάλιστα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στους Αστυνομικούς που τον επισκέφτηκαν στο Νοσοκομείο και τον ρώτησαν ποιος τον πυροβόλησε, αρνήθηκε να πει την αλήθεια και υποστήριξε πως περνούσε από μια πλατεία στο κέντρο της Αθήνας, όπου εκείνη την ώρα συμπλέκονταν ομάδες αλλοδαπών με τα όπλα στα χέρια και ίδιος τραυματίστηκε από αδέσποτα πυρά. Βέβαια οι αστυνομικοί δεν τον πίστεψαν και άρχισαν μυστικά να ερευνούν την υπόθεση.

Τον Δεκέμβριο πλέον και ενώ ο 40χρονος είχε συνέλθει από την περιπέτεια του, επικοινώνησε μ’ έναν φίλο του, ο οποίος κατά το παρελθόν τοποθετούσε εκρηκτικούς μηχανισμούς σε ΑΤΜ και άρπαζε τα χρήματα, προκειμένου να τον βοηθήσει λόγο των… γνώσεων του στο αντικείμενο, να τινάξει στον αέρα το βενζινάδικο που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας, ο άνθρωπος που φέρεται να τον είχε πυροβολήσει.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο – ντοκουμέντο, οι δύο άντρες προσεγγίζουν το πρατήριο με μοτοσυκλέτα και τοποθετούν τον εκρηκτικό μηχανισμό με το φυτίλι, στα ρολά του γραφείου και στην συνέχεια το τινάζουν στον αέρα.

Βέβαια τόσο οι δύο βομβιστές, όσο και οι συνεργάτες, οι οποίοι μάλιστα εμπλέκονται σε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών, έχουν ήδη συλληφθεί και οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

πηγη real.gr/Του Θεοδόση Π. Πάνου

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box