Αναστάσιος Αηδόνης: να γίνει η Ηγουμενίτσα μια πόλη σύγχρονη

Αναστάσιος Αηδόνης: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Αλλαγή πορείας

Ονομάζομαι Αναστάσιος Αηδόνης, είμαι 25 ετών, κατάγομαι από το Καρτέρι Θεσπρωτίας και είμαι αγρότης – μελισσοκόμος. Είμαι παντρεμένος με την Μαρίνα Τσιάβου και έχουμε έναν γιο, τον Φαίδωνα. Ζω και εργάζομαι στην Ηγουμενίτσα και δραστηριοποιούμαι στον αγροτικό τομέα επειδή θεωρώ ότι η αγροτική παραγωγή αποτελεί την βάση της οικονομίας ενός τόπου.

Το όραμά μου για την Ηγουμενίτσα είναι να γίνει μια πόλη σύγχρονη, που θα διατηρεί την παράδοση και το ιδιαίτερο χρώμα της, και θα χρησιμοποιήσω όλες μου τις δυνάμεις ώστε αυτό να υλοποιηθεί με ζήλο, τιμιότητα και ειλικρίνεια. Η καθαριότητα, ο επαρκής φωτισμός, η ένταξη της τεχνολογίας στην ζωή της στο πλαίσιο των «έξυπνων πόλεων», η επέκταση των ποδηλατοδρόμων, η δημιουργία της Περιφερειακής οδού, η δημιουργία ενός μελισσοκομικού πάρκου, είναι μερικοί από τους τομείς για τους οποίους θα εργαστώ.

Όταν αποφάσισα να δεχτώ την τιμητική πρόταση του κ. Θωμά Δημητρίου να ασχοληθώ με τα κοινά, δεν κρύβω ότι πολλοί γνωστοί μου εξέφρασαν την απογοήτευσή τους ότι τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Αυτό ακριβώς με γέμισε πείσμα και με όπλισε με δύναμη και θέληση να αποδεχτώ την πρόταση και να ενταχθώ στον συνδυασμό ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, ώστε η πόλη μας να δείχνει επιτέλους σεβασμό στον πολίτη, τον ποδηλάτη, τον πεζό, το παιδί, τα ΑΜΕΑ, να γίνει μια πόλη δηλαδή, όπου αξίζει κανείς να ζει, να εργάζεται και να μεγαλώνει τα παιδιά του.  

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box