Ανακοινώσεις του δήμου Ηγουμενίτσας για τις εγγραφές των νηπίων

Ανακοινώσεις του δήμου Ηγουμενίτσας για τις εγγραφές των νηπίων
Ανακοινώνουμε ότι από την 07 – 05 – 2018 ημέρα Δευτέρα ξεκινούν οι αιτήσεις για εγγραφές νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του ΝΠΔΔ : Προσχολική Αγωγή , Κοινωνική Προστασία και Πολιτισμός Δήμου Ηγουμενίτσας, για το σχολικό έτος 2018-2019, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι την 08 – 06 – 2018 ημέρα Παρασκευή.

  Δικαίωμα εγγραφής έχουν τα νήπια ηλικίας από 2,5 ετών έως και αυτά που έχουν γεννηθεί μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2014 .

    Τα έντυπα : α) εγγραφής , β) τα απαιτούμενα δικαιολογητικά , γ) ο πίνακας μοριοδότησης , δ) κλίμακα τροφείων και ε) υπεύθυνη δήλωση για την φορολογική δήλωση , διατίθενται στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας www.igoumenitsa.gr , στα  γραφεία του ΠΑΚΠΠΟ και στους κατά τόπους Παιδικούς Σταθμούς.

    Οι νέες αιτήσεις θα υποβάλλονται συμπληρωμένες επισυνάπτοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά αποκλειστικά στα γραφεία του ΝΠΔΔ , καθημερινά από 8:00πμ. – 14:00μμ.  .

   Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία του ΝΠΔΔ / Δ/νση : Ελευθερίας 7 (Παλαιό Δημαρχείο 1ος Όροφος) & Τηλ. 26653 – 60020/21 .


Παρακαλούνται οι γονείς των οποίων τα νήπια έχουν εγγραφεί στους παιδικούς σταθμούς μέσω του Προγράμματος ΕΣΠΑ να προβούν στην εγγραφή τους με την διαδικασία της μοριοδότησης υποβάλλοντας νέα αίτηση για το σχολικό έτος 2018-2019, με πλήρη δικαιολογητικά στo Παιδικό σταθμό στο οποίο φοιτούν.

 Στη συνέχεια όταν ανακοινωθεί το πρόγραμμα ΕΣΠΑ για το νέο σχολικό έτος μπορούν εκ νέου να υποβάλλουν αίτηση για την ένταξη τους σε αυτό. Τα νήπια που παραμένουν στον παιδικό σταθμό για το επόμενο σχολικό έτος 2018-2019, οφείλουν οι γονείς να υποβάλουν αίτηση επανεγγραφής των τέκνων τους αποκλειστικά στον παιδικό σταθμό μέχρι την 08-06-2018, ημέρα Παρασκευή.

Δικαίωμα επανεγγραφής έχουν τα νήπια που έχουν γεννηθεί έως και την 31η Δεκεμβρίου 2014.

Το ειδικό έντυπο επανεγγραφής διατίθεται στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας www.igoumenitsa.gr και στους παιδικούς σταθμούς.

Συνυποβάλλουν επίσης :

– Πιστοποιητικό υγείας νηπίου.

– Εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογικού Έτους 2017 / Σε περίπτωση που δεν έχει ακόμη υποβληθεί φορολογική δήλωση, κατατίθεται υπεύθυνη δήλωση (διατίθεται).

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box