Ανακοίνωση του δήμου Ηγουμενίτσας για τις εγγραφές νηπίων

Ανακοίνωση του δήμου Ηγουμενίτσας για τις εγγραφές νηπίων
Οι εγγραφές των νηπίων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηγουμενίτσας για το σχολικό έτος 2018-2019 ξεκινούν στις 7-5-2018 ημέρα Δευτέρα και λήγουν στις 8-6-2018 ημέρα Παρασκευή.
Δικαίωμα εγγραφής στους Δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηγουμενίτσας έχουν όλα τα νήπια από 2,5 ετών έως και αυτά που έχουν γεννηθεί μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2014.
Η δίχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση των νηπίων από 4 ετών στο νηπιαγωγείο δεν εφαρμόζεται στον Δήμο Ηγουμενίτσας.
Επομένως οι γονείς των προνηπίων (έτος γέννησης 2014) που επιθυμούν τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα των παιδικών σταθμών έχουν την δυνατότητα να τα εγγράψουν στους παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ηγουμενίτσας για το σχολικό έτος 2018-2019
Τα έντυπα εγγραφής και ανακοινώσεων είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Δήμου , στους παιδικούς σταθμούς και στα γραφεία του ΠΑΚΠΠΟ στην Δ/νση : Ελευθερίας 7 (Παλαιό Δημαρχείο 1ος Όροφος) & Τηλ. 26653 – 60020/21 .

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box