Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης για τα συνθήματα σε στάσεις

Τις τελευταίες ημέρες αντιληφθήκαμε την αναγραφή με κόκκινο σπρέι συμβόλων και επιγραφών του ΚΚΕ σε κάποιες στάσεις και πινακίδες στις περιοχές του Γαρδικίου και της Γλυκής.

Οι ενέργειες αυτές αντιβαίνουν στον τρόπο λειτουργίας του Κόμματος μας και συγκεκριμένα στη συλλογική λήψη αποφάσεων, καθώς απόφαση για τέτοιες δράσεις δεν έχουν ληφθεί από τα κομματικά μας όργανα.

Έχουμε τα υλικά και τις ανακοινώσεις μας, τις καλαίσθητες αφίσες μας, την παρουσία μας καθημερινά στους αγώνες. Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε ανάγκη να  γράφουμε σσε πινακίδες, στάσεις λεωφορείου ή κουτιά της ΔΕΗ!

Με βάση τα παραπάνω, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο οι αναγραφές αυτές να είναι αποτέλεσμα κακόβουλων ενεργειών, με στόχο τη δυσφήμιση του κόμματός μας ειδικά αν σκεφτούμε ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης και οι θέσεις του ΚΚΕ έχουν πλατιά απήχηση.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: