Αναβάθμιση των ιατρικών υπηρεσιών στην Κέρκυρα με το νέο Διαγνωστικό Κέντρο – Πολυιατρείο “ΥΓΕΙΑ”

Αναβάθμιση των ιατρικών υπηρεσιών στην Κέρκυρα με το νέο Διαγνωστικό Κέντρο – Πολυιατρείο “ΥΓΕΙΑ”

Η Κέρκυρα απέκτησε το δικό της υπερσύγχρονο Διαγνωστικό Κέντρο – πολυϊατρείο το “ΥΓΕΙΑ”. Έτσι μετά το ΥΓΕΙΑ Θεσπρωτίας, πλέον λειτουργεί και το ΥΓΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. Τα εγκαίνια έγιναν πριν από ένα μήνα περίπου, το  Σάββατο 13.10.2018, παρουσία πλήθους επισήμων και κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. Στην τελετή

εκτός των άλλων παρέστησαν η Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Νικολέτα Πανδή, ο βουλευτής Κώστας Παυλίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αλέκος Μιχαλάς, ο πρώην υφυπ. Υγείας Αντώνης Μπέζας, ο πρώην βουλευτής Στεφ. Γκίκας, ο πρώην Νομάρχης Στέφανος Πουλημένος οι πρώην δήμαρχοι Σπ. Κροκίδης και Σπ. Βάρελης κ.α.
Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κέντρο με εξοπλισμό αποτελούμενο από ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στην ιατρική τεχνολογία ενώ και το ιατρικό δυναμικό αποτελείται από καταξιωμένους επιστήμονες.

Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται αξονικός τομογράφος, ψηφιακός μαστογράφος, υπερηχοτομογράφος, ακτινολογικό, πανοραμικό – κεφαλομετρικό, μέτρηση οστικής πυκνότητας, και μικροβιολογικό εργαστήριο. Στο πολυϊατρείο θα λειτουργεί οδοντιατρείο, ορθοπαιδικό τμήμα, γυναικολογικό/μαιευτικό, παιδιατρικό, παθολογικό κτλ
Το ΥΓΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, βρίσκεται στη νότια Κέρκυρα και συγκεκριμένα στην παράκαμψη του Περιβολίου προς Λευκίμμη και είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ.

 

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box